close
تبلیغات در اینترنت
وبلاگicon

پزشکی

گوناگون

تبلیغات
پنل کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آرشیو ماهانه
نظر سنجی
نظرتون درمورداین سایت چیه




عضویت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
خبرنامه
خبرنامه
با عضویت در خبرنـــــــــامه می توانید آخرین مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید .

دیگرامکانات
1


دیجی مفت
تبلیغات

شایع‌ترین علت نارسایی قلب
  • توصیه می‌شود افراد بالای 20 سال برای مقابله و پیشگیری از گرفتگی عروق قلب، آزمایش چربی خون را انجام و در صورت طبیعی بودن هر پنج سال یکبار آزمایش را تکرار کنند. در غیر اینصورت بررسی سالانه ضروری خواهد بود.
    شایع‌ترین علت نارسایی قلب

    یک فلوشیپ اینترونشنال کاردیولوژی، گرفتگی عروق را شایع‌ترین علت نارسایی قلب دانست و گفت: دیابت، فشار خون، چربی خون، استعمال سیگار و داشتن زمینه ارثی از جمله علل بروز گرفتگی عروق قلب است.

    دکتر سعید علیپور پارسا در آستانه برگزاری پنجمین کنگره بین‌المللی نارسایی قلب، گرفتگی عروق قلب را شایع‌ترین علت بروز نارسایی‌های قلب دانست و گفت: نارسایی قلب از علل شایع مرگ و میر در جهان و ایران بوده و گرفتگی عروق قلب، کاردیومیوپاتی و فشار خون از علل شایع بروز این نارسایی است.

    این فلوشیپ اینترونشنال کاردیولوژی درباره ریسک فاکتورهای بروز گرفتگی عروق قلب، گفت: دیابت، فشار خون، چربی خون، استعمال سیگار و داشتن زمینه ارثی از جمله علل بروز گرفتگی عروق قلب است که برخی از این عوامل مانند فشار خون، استعمال سیگار، چربی خون و دیابت قابل پیشگیری یا درمان هستند.

    دبیر اجرایی پنجمین کنگره بین‌المللی نارسایی قلب، بروز گرفتگی عروق قلب را در مردان شایع‌تر دانست و افزود: با افزایش سن، احتمال گرفتگی عروق قلب افزایش می‌یابد؛ بطوریکه شایع‌ترین سن ابتلا سنین بالای 45 سالگی عنوان شده، اما در برخی موارد گرفتگی عروق قلب در جوانان نیز دیده می‌شود.

    بنابر اعلام روابط عمومی پنجمین کنگره بین‌المللی نارسایی قلب، علیپور در بخش دیگری از سخنانش گفت: توصیه می‌شود افراد بالای 20 سال برای مقابله و پیشگیری از گرفتگی عروق قلب، آزمایش چربی خون را انجام و در صورت طبیعی بودن هر پنج سال یکبار آزمایش را تکرار کنند. در غیر اینصورت بررسی سالانه ضروری خواهد بود.

    این فلوشیپ اینترونشنال کاردیولوژی در پایان خاطرنشان کرد: کنترل فشار خون نیز از فاکتورهای ضروری پیشگیری از این بیماری در افراد بالای 20 سال محسوب می‌شود.

    پنجمین کنگره بین‌المللی نارسایی قلب ایران 15 تا 17 اردیبهشت 95 در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.

    نویسنده : مدیر تاریخ : دوشنبه 26 بهمن 1394 امتیاز :
    موضوعات : علمی , پزشکی ,
    برچسب ها : گوناگون , قلب , علل شایع مرگ و میر در جهان , گرفتگی عروق قلب ,
    ادامه مطلب/دانلود
    قرص برنج را بیشتر بشناسید
  • ترکیبات موجود در قرص برنج بر اثر رطوبت موجود در هوا متصاعد می‌شود و زمانی که به صورت خوراکی مورد استفاده قرار بگیرد با اسید معده ترکیب شده و موجب ایجاد نوعی گاز خطرناک می‌شود.
    قرص برنج را بیشتر بشناسید

    همیشه همه قرص‌ها دارو نیست و گاهی خود موجب مرگ افراد می‌شود، هر چند افراد زیادی به این نوع قرص‌ها دسترسی ندارند اما باید این قاصد مرگ را شناخت و از آن دوری کرد.

    شاید بسیاری از ما تاکنون نامی از قرص برنج و ماهیت آن به گوش‌مان نرسیده باشد و وقتی برای نخستین‌بار با نام آن مواجه می‌شویم بی‌اختیار تصور برنج در ذهن ما تداعی شود.

    اما آیا واقعا این چنین است؟ آیا قرص برنج ترکیباتش از خود برنج است یا نه؟ مگر می‌شود قرص برنج در کمتر از 24 ساعت موجب مرگ افراد شود؟ قرص برنج از کجا و چگونه تهیه می‌شود؟ پادزهری برای مسمومیت با آن وجود ندارد؟ اینها همه سوال‌هایی است ممکن است ذهن افراد زیادی را به خود مشغول کند.

    کارشناس مسئول کمیته تجویز و مصرف منطقی داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان در این خصوص به خبرنگار ایسنا گفت: قرص برنج یکی از سموم دفع آفات است که برای مصارف کشاورزی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    دکتر "مجید حنیفه" تصریح کرد: استفاده نادرست از قرص برنج باعث ایجاد انواع مسمومیت‌های حاد و مزمن در انسان‌ها می‌شود.

    وی قیمت ارزان قرص برنج را علت سوءاستفاده انسان‌ها دانست و افزود: ترکیبات موجود در قرص برنج بر اثر رطوبت موجود در هوا متصاعد می‌شود و زمانی که به صورت خوراکی مورد استفاده قرار بگیرد با اسید معده ترکیب شده و موجب ایجاد نوعی گاز خطرناک می‌شود.

    حنیفه تاکید کرد: زمانی که این قرص‌ها برای دفع آفات در داخل کیسه‌های برنج قرار داده می‌شود، به علت نبود تهویه مناسب در منازل، گازهای خطرناکی از قرص برنج متصاعد می‌شود که موجبات مرگ افراد را فراهم می‌کند.

    سوءاستفاده افراد سودجو از قرص برنج به عنوان قرص توهم‌زا

    این کارشناس مسمومیت‌های دارویی اعلام کرد: مشابهت‌های ظاهری قرص برنج با قرص‌های توهم‌زای روان‌گردان، افراد سودجو را بر آن داشته که این قرص‌ها را با عنوان قرص توهم‌زا به فروش برسانند.

    حنیفه با بیان این‌که مصرف خوراکی قرص برنج در کمتر از 6 ساعت موجب مرگ مصرف‌کننده می‌شود، عنوان کرد: در مواردی مصرف این قرص به صورت تعمدی و با هدف خودکشی شکل می‌گیرد.

    وی علائم ناشی از مسمومیت با قرص برنج را بی‌اشتهایی، بی‌قراری، تحریک‌پذیری، دوبینی، تهوع، استقراغ، اختلال ضربان قلب و افت فشارخون دانست و تاکید کرد: اگر مصرف آن به صورت خوراکی بوده باشد مصرف‌کننده در کمتر از 6 ساعت فوت می‌کند.

    این کارشناس مسمومیت‌های دارویی افزود: در صورتی‌که مسمومیت با قرص برنج بر اثر استشمام گاز حاصل از آن باشد، در کمتر از 24 ساعت و بر اثر نارسایی شدید کبدی و ایست قلبی موجب مرگ افراد خواهد شد.

    حنیفه با بیان این‌که متاسفانه هیچ راه درمانی و اورژانسی برای مصرف‌کننده قرص برنج وجود ندارد، تصریح کرد: اگر گازهای حاصل از این قرص در هوا متصاعد شود باید سریعا درب و پنجره‌ها باز گذاشته شوند.

    این کارشناس مسمومیت‌های دارویی گفت: خوشبختانه تعداد افرادی که این قرص را مصرف کرده‌اند، بسیار ناچیز است، به طوری که طبق آمار پزشکی قانونی استان از سال 87 تا 9 ماهه امسال چهار نفر جان خود را بر اثر استفاده از قرص برنج از دست داده‌اند.

    حنیفه در بخش دیگری از سخنانش به قرص برنج گیاهی موجود در عطاری‌ها اشاره کرد و یادآور شد: قرص برنجی که در عطاری‌ها به فروش می‌رسد، دارای مجوز است و برای نگهداری برنج مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    این کارشناس مسئول کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو گفت: قرص برنج بیشتر در استان‌هایی که تولیدکننده برنج هستند مورد استفاده قرار می‌گیرد اما در هر صورت خرید و فروش آن در سطح جامعه ممنوع است.

    قرص برنج لاغری در عطاری‌ها به فروش می‌رسد

    یک کارشناس طب سنتی نیز گفت: قرص برنج دو نوع است؛ نوع اول آن سم‌کشنده‌ای دارد که پس از قرار گرفتن در جریان هوا با اکسیژن ترکیب می‌شود و سم کشنده‌ای تولید می‌کند.

    امیرحسین خسروی تصریح کرد: نوع دیگری از قرص برنج گیاهی به صورت خوراکی در عطاری‌ها برای لاغری و کاهش وزن به فروش می‌رسد.

    وی با تاکید بر این‌که ما مصرف قرص برنج گیاهی را هم تایید و توصیه نمی‌کنیم، اظهار کرد: این قرص گیاهی با افزایش سوخت‌وساز بدن به لاغری افراد کمک می‌کند، اما در برابر آن عوارض طولانی‌مدت و جبران‌ناپذیری را به دنبال خواهد داشت.

    خسروی افزود: قرص برنج، نامش قرص برنج است اما در واقع برای ساخت آن از مواد شیمیایی استفاده می‌شود.

    این کارشناس طب سنتی تصریح کرد: برخی افراد از قرص برنج برای نگهداری برنج استفاده می‌کنند که روشی کاملا نادرست بوده و بهتر است به جای این قرص خطرناک از ریشه انار، برگ انار، حبه‌های سیر و نمک برای نگهداری طولانی مدت برنج استفاده کنند.

    قرص برنج جان چهار همدانی را گرفت

    مدیرکل پزشکی قانونی استان همدان نیز گفت: چهار نفر در همدان بر اثر مسمومیت‌های ناشی از مصرف قرص برنج جان خود را از دست دادند که از این تعداد یک نفر زن و سه قربانی دیگر مرد بودند.

    دکتر "علی‌احسان صالح" اظهار کرد: بر اساس آمار موجود، شاهد کاهش تلفات ناشی از قرص برنج در هفت ماهه سال‌جاری بوده‌ایم، به طوری که در مدت مشابه سال گذشته هفت نفر در همدان به علت مسمومیت با قرص برنج جان باختند که یک نفر از آنها مرد و 6 نفر زن بوده است.

    وی استفاده نادرست از قرص برنج را دارای عواقب جبران‌ناپذیری دانست و گفت: با جذب قرص برنج در بدن انسان، آنزیم‌های سلولی بلوکه شده و زمینه سمی شدن سلول‌های سیستم دفاعی بدن را مهیا می‌کند.

    صالح افزود: هیچ پادزهری برای بی‌اثر کردن مسمومیت با قرص برنج وجود ندارد و علائم مسمومیت با آن شامل کم‌خونی، کاهش اشتها، کاهش وزن، شکستگی و مرگ تدریجی استخوان‌هاست.

    نصف قرص برنج برای یک فرد بالغ کشنده است

    صالح با بیان این‌که نصف قرص برنج برای یک فرد بالغ کشنده است، اظهار کرد: اختلالاتی نظیر اختلال نبض، کبدی، عصبی، متابولیکی، از کار افتادگی کلیه، افت فشارخون و بیهوشی از اثرات استفاده از این نوع قرص است.

    باید بدانیم خداوند همه چیز را در اختیار انسان قرار داده تا او با درایت و آگاهی خود از آن بهترین بهره را ببرد و هرگز به خود کوچکترین آسیبی نرساند، بنابراین انسان باید آن‌قدر آگاه باشد که جان خود را که تمام هستی اوست، بر اثر استفاده تعمدی و ناآگاهانه از قرص برنج از دست ندهد، چراکه گاهی هیچ پادزهری برای جبران این سموم کشنده وارده به بدن وجود ندارد.

    نویسنده : مدیر تاریخ : دوشنبه 21 دي 1394 امتیاز :
    موضوعات : علمی , پزشکی ,
    برچسب ها : قرص برنج ، توهم زا ، خودکشی , گوناگون , اخبار , سیاسی , روز ,
    ادامه مطلب/دانلود
    ویتامین هایی برای افزایش قد مو
  • این ویتامین های مهم و مفید برای رشد موهای شما بسیار مفیدند و تاثیرات بسزایی بر افزایش قد موهای شما دارند می خواهیم بهترین و تاثیرگذارترین ویتامین ها برای سلامت بیشتر موها را به شما معرفی کنیم با ما همراه باشید.
     
    ویتامین هایی برای افزایش قد موشاید هزاران بار شنیده باشیم که ویتامین c برای حفظ سلامت سیستم ایمنی ضروری است؛ اما باید بدانیم که این ویتامین به رشد موها نیز کمک می‌کند.
     
    می‌توانید با مصرف ویتامین‌های لازم از موهای بلند و زیبایتان لذت ببرید. در اینجا ویتامین‌های مفید دیگر برای موهایتان را معرفی می‌کنیم.
     
    ویتامین c

     
    شاید هزاران بار شنیده باشیم که ویتامین c برای حفظ سلامت سیستم ایمنی ضروری است؛ اما باید بدانیم که این ویتامین به رشد موها نیز کمک می‌کند. ویتامین c با تسریع روند ساخت کلاژن، باعث تحریک فولیکول‌ها و رشد بهتر موها می‌شود.
     
    به گفته پل توماس، مشاور علمی موسسه ملی بهداشت، یکی از مهم‌ترین توابع ویتامین سی در بدن انتقال اکسیژن است. این ویتامین با تسهیل روند تجزیه آهن، تضمین می‌کند که اکسیژن کافی به تمام سلول‌های بدن مخصوصا سلول‌های مو انتقال یابد تا پوست، مو و ناخن‌های سالمی داشته باشیم. شما می‌توانید با مصرف مرکبات، اسفناج، کلم بروکلی و فلفل به ویتامین سی مورد نیاز بدنتان دست یابید.
     
    ویتامین ای

     
    ویتامین ای باعث رشد و توسعه مویرگ‌ها شده و به تقویت جریان خون در بدن کمک می‌کند. این بدان معنی است که ویتامین ای موجب حفظ سلامت پوست سر شده و بستر مناسبی را برای رشد موهای سالم فراهم می‌کند. بسیاری از محصولات مراقبت از مو که باعث درخشندگی موها می‌شوند، حاوی ویتامین ای هستند.
     
    از این رو وقتی در موهایتان دست می‌برید، صافی و انعطاف بالای آنها را احساس خواهید کرد. اما مراقب باشید که سطح دریافت ویتامین از مقدار مشخصی بالاتر نرود. گزارشات مرکز پزشکی دانشگاه مریلند نشان می‌دهند که ویتامین ای رقیق‌کننده خون بوده و ممکن است مشکلاتی را به هنگام خونریزی ایجاد کند.
     
    اگر مطمئن نیستید از چه منابعی ویتامین ای می‌گیرید، باید بدانید که بادام، کیوی، عنبه هندی، دانه آفتابگردان، کلم پیچ و اسفناج سرشار از این ویتامین هستند. به توصیه موسسه ملی بهداشت، بزرگسالان نباید بیش از ۱۵ میلی گرم ویتامین ای در روز مصرف کنند.
     
    ویتامین اچ

     
    ویتامین اچ که بیشتر با نام بیوتین شناخته می‌شود، از ویتامین‌های گروه ب‌کمپلکس است که در کنار ویتامین‌هایی مانند نیاسین و کوبالامین قرار می‌گیرد (ویتامین اچ به عنوان ویتامین ب-۷ و کوآنزیم آر نیز شناخته می‌شود). از آنجایی که کمبود بیوتین به ریزش موها نسبت داده می‌شود، این ویتامین به عنوان یک عامل تقویتی مناسب برای مو و ناخن‌ها در نظر گرفته می‌شود.
     
    به همین دلیل است که این ویتامین در شمار زیادی از محصولات بهداشتی یافت می‌شود. به علاوه، آووکادو، تخم مرغ، غلات و حبوبات نیز سرشار از ویتامین ای هستند و به زیبایی و درخشندگی موهای شما کمک می‌کنند.
     
    کمبود بیوتین یک عارضه بسیار نادر است، اما می‌توانید در این باره با پزشک خود مشورت کنید تا در صورت ابتلا به ریزش مو از مکمل‌های حاوی بیوتین استفاده کنید. با این حال، مراقب باشید که در روز بیش از ۲.۵ میلی‌گرم بیوتین مصرف نکنید.

    نویسنده : مدیر تاریخ : سه شنبه 24 آذر 1394 امتیاز :
    موضوعات : خبر , علمی , پزشکی ,
    ادامه مطلب/دانلود
    علل اصلی ابتلا به سرطان
  • بین چاقی و سرطان های مثل روده بزرگ،لوزالمعده ،تیروئید،پستان،کلیه ، مری و برخی دیگر از سرطان ها ارتباط وجود دارد.البته چاقی به خودی خود باعث سرطان نمی شود اما می توان گفت که احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
    علل اصلی ابتلا به سرطان

    در ایجاد سرطان عوامل وراثتی (ژنتیک) و محیطی نقش اصلی را ایفا می کنند. به علت گسترده و تخصصی بودن بحث عوامل ژنتیکی و اینکه تا حدود زیادی وارثتی و غیرقابل اجتناب هستند. در این مابه برجسته ترین عوامل محیطی و در واقع سبک زندگی که باعث سرطان می شوند، می پردازیم.

    مصرف غذا و مایعات داغ

    طبق بررسی های انجام شده نوشیدن مایعات داغ، خطر مبتلا شدن به برخی سرطان های دستگاه گوارش نظیر حنجره، مری و معده را به شدت افزایش می دهد. توصیه می شود قبل از مصرف مایعات داغ چند دقیقه صبر کنید تا از دمای آن کاسته شود.

    چاقی

    بین چاقی و سرطان های مثل روده بزرگ،لوزالمعده ،تیروئید، پستان، کلیه ، مری و برخی دیگر از سرطان ها ارتباط وجود دارد.البته چاقی به خودی خود باعث سرطان نمی شود اما می توان گفت که احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

    مصرف بیش از حد گوشت قرمز و فرآورده های آن

    مصرف بیش از حد گوشت قرمز و فرآورده های آن، احتمال ابتلا به انواع سرطان از جمله سرطان های روده بزرگ ،لوزالمعده ، کلیه ،پستان ،پروستات را افزایش می دهد .توصیه می شود که میزان مصرف گوشت قرمز بیش از ۸۵گرم نباشد و در رژیم غذای بیشتر از گوشت ماهی ، پرندگان و گیاه سویا استفاده شود.

    مواد نگهدارنده موجود در برخی از غذاها

    مواد نگهدارنده ای مثل نیترات و نیتریت  بیشتر در فرآورده های همچون سوسیس و کالباس استفاده می شودتا خطر ابتلا به باکتری را کاهش داده و اندکی هم به طعم مطبوع محصول کمک کنداما معمولا در دمای سرخ کردن ،نیترات به نیتریت تبدیل می شود نیتریت هم با آمین های ثانویه ترکیب شده و تولید نیتروزآمین  می کند که ماده ای بسیار سرطان زاست . به این دلیل باید در مصرف مواد غذایی دارای نگهدارنده هایی از این دست ، دقت بیشتری کرد.

    مصرف دخانیات و الکل

    اصلی ترین علت ابتلا به سرطان ریه ،مصرف دخانیات بوده و ۸۵ درصد از موارد ابتلا به این نوع سرطان را شامل می شود.البته مصرف دخانیات عامل ابتلا به انواع دیگری سرطان مثل دهان، مری، لوزالمعده، خون، کلیه، مثانه و برخی دیگر از سرطان هاست.میزان مصرف الکل می تواند فرد را به سرطان نزدیک تر کند. در واقع مصرف نوشیدنی ها یی که حاوی الکل و اتانول هستند برای انسان ها سرطان زاست.

    غذاهای کبابی و دودی شده

    مصرف طولانی مدت غذاهای دودی شده، کبابی و نمک سود می تواند منجر به ابتلا به برخی انواع سرطان از جمله سرطان معده شود.مصرف بخشی از غذاهای کبابی شده و ته دیگ که سوخته و سیاه شده است به شدت منع می شود.

    بی خوابی

    بی خوابی در دراز مدت، خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد. در واقع هر فرد طی شبانه روز به ۸ ساعت خواب شبانه احتیاج دارد و کم خوابی یا بی خوابی باعث برهم خوردن تعادل متابولیسمی بدن و در نهایت مهیا شدن زمینه ابتلا به سرطان می شود.

    غذا های پر چرب

    استفاده از غذاهای پرچرب به خصوص چربی حیوانی باعث افزایش ابتلا به سرطان هایی نظیر پروستات، لوزالمعده، روده بزرگ، راست روده و کبد می شود. محدود کردن غذا های پرچرب یکی از راه های پیشگیری از ابتلا به سرطان است.

    امواج و پرتوها

    در دنیای مدرن متاسفانه امواج زیادی ما را احاطه کرده اند؛ از امواج رادیویی گرفته تا امواج مخابراتی و حتی پرتوهای خورشیدی . امواجی که طول موج کمتر دارند به علت اینکه انرژی بیشتری را با خود حمل می کنند، در برخود با بدن انسان در دراز مدت می تواند باعث جهش در DNA،تخریب سلول ها و ایجاد سرطان شود. افرادی که از تلفن همراه استفاده می کنند ۲/۵ برابر بیشتر در معرض تومور مغزی،کم حافظگی و عوارضی از این دست قرار می گیرند.

    نویسنده : مدیر تاریخ : سه شنبه 09 تير 1394 امتیاز :
    موضوعات : علمی , پزشکی ,
    برچسب ها : درمان سرطان , سرطان , علت سرطان ,
    ادامه مطلب/دانلود
    یک روش جدید دردهای مقاوم به درمان را از بین می‌برد
  • آرمان طاهری -مدیر گروه درد دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: ما موفق به کار گذاشتن دستگاهی در بدن بیماری شدیم تا دردهای مقاوم به درمان وی را از طریق این دستگاه کمتر کنیم.

    وی اظهار داشت: این دستگاه بر اساس امواج الکتریکی عمل و می تواند دردهای شدید را کنترل کند.

    وی با بیان اینکه بکار بردن این روش در نهایت منجر به کاهش دردهای مقاوم به درمان، در بدن بیمار می شود، گفت: در هفته گذشته این دستگاه در بدن یک خانم 27 ساله که حدود 10 سال، دچار دردهای مزمن بود، کار گذاشته شد تا از این طریق سردردهای مزمن وی کاهش پیدا کند. 

    طاهری ساختار فیزیکی دستگاه کنترل کننده درد را توضیح داد و گفت: دستگاه کنترل درد از دو سیم کوچک تشکیل شده که در نواحی درد های مقاوم به درمان به کار برده می شود و با عبور دادن از زیر پوست تا نواحی زیر شکم با تولید امواج الکتریکی و از طریق ژنراتوری به تولید برق می پردازد که این عملیات دردهای فرد بیمار را کاهش می دهد.

    وی با بیان اینکه دستگاههای کنترل کننده درد، تکنولوژی نوینی در عصر حاضر هستند، تاکید کرد: دستگاه کنترل درد در کنار اعصاب مرکزی و اتصال مغز به نخاع، با یک جراحی کوچک در بدن بیمار کار گذاشته می شود که بعد از آن دستگاه امواجی را به بدن بیمار می فرستد که عصب از انتقال درد به مغز و احساس درد توسط بیمار خودداری می کند.

    مدیر گروه درد دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه دستگاه کنترل درد می تواند درد هر جایی از بدن را کنترل کند، عنوان کرد: استفاده از این دستگاه در بدن افرادی که دردهای مقاوم به درمان دارند، موثر است و می توان در بدن جانبازانی که در هشت سال دفاع مقدس جانفشانی کرده اند نیز به کار برده شود.

    طاهری با تاکید بر اینکه دستگاه به صورت اتوماتیک و مادام العمر است و مستهلک نمی شود، گفت: این دستگاه ریموتی دارد که می توان به هنگام افزایش درد، ولتاژ دستگاه را کم و یا زیاد کرد.

    به گزارش مهر، این روش جراحی با همکاری دکتر مهبد لاجوردی متخصص بیهوشی و فلوشیب متخصص درد در ایران صورت گرفته است.

    نویسنده : مدیر تاریخ : سه شنبه 24 تير 1393 امتیاز :
    موضوعات : علمی , پزشکی ,
    برچسب ها : پزشکی"درمان درد , دردشدید:گوناگون ,
    ادامه مطلب/دانلود
    اختلال در عملکرد جنسی از دیابت منشا می گیرد
  • سرویس سلامت شفاف: یک فوق تخصص غدد و متابولیسم، اختلال در عملکرد جنسی بویژه خشکی واژن در زنان و اختلال نعوظ در مردان را از عوارض نوروپاتی دیابتی یا درگیر شدن اعصاب محیطی بدن بواسطه بالا بودن سطح قند خون، عنوان کرد. 

    دکتر مریم رزاقی آذر در گفت و گو با خبرنگار شفاف دیابت را یکی از مهم ترین مشکلات بهداشتی دنیای امروز تعریف و تصریح کرد: شیوع این بیماری در جهان و از جمله کشور ما با سرعت بالایی رو به افزایش است. دﯾﺎﺑﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻋﻠﺖ ﺑﺎﻻ ﺑﻮدن ﻣﺪاوم ﻗﻨﺪ ﺧﻮن در ﺑﺪن اﯾﺠﺎد ﻣﯽ ﺷﻮد، شامل دو ﻧﻮع یک و دو است؛ ﺑﯿﻤﺎران ﻣﺒﺘﻼ ﺑﻪ دﯾﺎﺑﺖ ﻧﻮع ﯾﮏ، بطور معمول با عارضه های فراوانی ناشی از این بیماری مواجه می شوند.


    وی سیاه شدن پا را یکی از عوارض مهم دیابت دانست و گفت: با افزایش قند خون، مقدار چربی خون نیز در بدن بالا می رود بطوریکه این چربی در جداره رگ ها رسوب می کند. هنگامی که رگ ها دچار گرفتگی می شود، سطح آنها ناهموار شده و عبور خون از آنها با مشکل همراه خواهد شد و گاهی به صورت لخته در آن نقاط در می آید.

    این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، ادامه داد: چنانچه این لخته در رگ قلب ایجاد شود، فرد دچار سکته  قلبی می شود و اگر این گرفتگی در عروق مربوط به مغز رخ دهد، احتمال ابتلا به سکته مغزی بسیار زیاد خواهد شد. همچنین اگر رگ پا به تنگی رگ مبتلا شده و خون در آنجا لخته شود، موجب سیاهی پای بیمار دیابتی خواهد شد.

    وی با اشاره به اینکه رشته های عصبی بدن از مویرگ ها که همان رگ های بسیار ریز است، تشکیل می شود، گفت: هنگامی که این مویرگ ها در اثر افزایش قند خون و چربی دچار گرفتگی شوند، اعصاب بدن نیز با مشکل مواجه شده و فرد احساس سوزش، دردهای بسیار شدید، گز گز، خواب رفتگی اندام، بی حسی خواهد کرد. در واقع همه این علائم، نشاندهنده درگیر شدن اعصاب محیطی بدن یا نوروپاتی دیابتی بواسطه بالا بودن سطح قند خون بیمار است. 

    دکتر رزاقی آذر، اختلال در عملکرد جنسی بویژه خشکی واژن در زنان و اختلال نعوظ در مردان همچنین عفونت مکرر مثانه بدلیل اختلال در تخلیه ادرار را از دیگر عوارض نوروپاتی دیابتی عنوان کرد و توصیه کرد: نخستین گام برای درمان این مشکل و جلوگیری از تخریب بیشتر اعصاب محیطی، کنترل قند خون است که بواسطه رعایت رژیم غذایی مناسب و ورزش کردن همچنین مصرف داروهای کنترلی قند خون صورت می گیرد.

    وی با تاکید بر لزوم انجام غربالگری به موقع برای پیشگیری از بروز دیابت نوع یک، خاطرنشان کرد: از آنجا که دیابت بیماری بدون علامت است و بسیاری از افراد از ابتلای خود به این بیماری بی اطلاع هستند لذا همه اشخاص می بایست در صورت بروز علائمی همچون کاهش وزن به رغم داشتن اشتهای زیاد و پرنوشی و پرخوری همچنین پرادراری، خستگی و تاری دید با مراجعه به پزشک و انجام آزمایش خون از  وضعیت سلامتی و میزان قند خون خود مطلع شوند.

    این فوق تخصص غدد و متابولیسم در پایان یادآور شد: بیماران مبتلا به دیابت می توانند با رعایت برنامه غذایی سالم، داشتن فعالیت فیزیکی منظم و ورزش، کنترل قند خون، فشار خون و کاهش مصرف غذاهای پر چرب و در نتیجه کاهش سطح چربی های خون، عوارض دیابت را تحت کنترل درآورده و از زندگی ای سلامت بهره مند شوند.

    منبع:شفاف
    نویسنده : مدیر تاریخ : پنجشنبه 12 تير 1393 امتیاز :
    موضوعات : علمی , پزشکی ,
    برچسب ها : عملکرد جنسی ، دیابت ، قند خون ,
    ادامه مطلب/دانلود
    خرما جایگزین مناسب برای زولبیا و بامیه در سفره افطاری
  • یک کارشناس تغذیه: مصرف قندها و شیرینی‏‌های طبیعی مانند خرما، کشمش و توت خشک که منبع خوبی از املاح،‌ ویتامین‎ها و انرژی‎ها هستند به جای انواع شیرینی تهیه شده با شکر توصیه می‌‎شود.
     یک کارشناس تغذیه در چهارمحال و بختیاری، خرما، کشمش و توت خشک را جایگزین مناسبی برای زولبیا و بامیه بر سر سفره‌های افطاری دانست و گفت: مصرف خرما در ماه مبارک رمضان و هنگام افطار توصیه می‎شود؛ چراکه سبب افزایش سریع قند خون و به دنبال آن هضم و جذب بهتر غذا می‌شود.
     
    بهمن فروزنده در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به استفاده از زولبیا و بامیه در ماه رمضان، اظهار کرد: زیاده‎روی در مصرف این دست از شیرینی‌ها به وضوح موجب افزایش وزن می‎شود، بنابراین مصرف خرما، کشمش و توت خشک به جای زولبیا و بامیه از سوی کارشناسان تغذیه به روزه داران توصیه می‌شود.
     
    وی افزود: مصرف قندها و شیرینی‏‌های طبیعی مانند خرما، کشمش و توت خشک که منبع خوبی از املاح،‌ ویتامین‎ها و انرژی‎ها هستند به جای انواع شیرینی تهیه شده با شکر توصیه می‌‎شود.
     
    فروزنده به تشریح خواص خرما پرداخت و گفت: خرما میوه‏‌ای انرژی‎زا و سرشار از آنتی اکسیدان‎ها، ویتامین‏‌ها و عناصر معدنی است که باید در رژیم غذایی روزانه گنجانده شود و مصرف آن در ایام روزه داری بدلیل طبع گرم و در اختیار گذاشتن سریع انرژی برای بدن بسیار ارزشمند است.
     
    وی افزود: این میوه سبب تحریک هورمون‌های رشد در کودکان و نوجوانان می‎شود و با تقویت سیستم ایمنی بدن از ابتلا به بیماری‎های مختلف از جمله برخی سرطان‌ها و کم خونی جلوگیری می‌کند.
     
    به گفته وی، میوه خرما فاقد چربی و پروتئین ولی دارای حدود ۷۰ درصد کربوهیدرات(بیشتر از نوع قندهای محلول) است و مهم‌ترین قندهای میوه خرما گلوکز و فروکتوز است که سبب تولید کالری زیاد می‌شود.
     
    فروزنده اظهارکرد: به ازای مصرف هر کیلوگرم خرما حدود ۳۰۰۰ کالری ایجاد می‎شود به همین دلیل خرما میوه‎ای انرژی‌زا خوانده می‎شود.
     
    وی گفت: مصرف میوه خرما در همه ماه‎های سال بخصوص ماه مبارک رمضان و هنگام افطار توصیه می‎شود، چراکه سبب افزایش سریع قند خون و به دنبال آن هضم و جذب بهتر غذا می‌شود.
     
    این کارشناس تغذیه تاکید کرد: مصرف خرما برای بیماران دیابتی باید بر اساس میزان قند خون و با نظر پزشک یا کارشناس تغذیه انجام گیرد و در صورت تنظیم و کنترل بودن قند خون آنان، خرمای مصرفی باید از نوع زرد زاهدی باشد.
     
    فروزنده هم‌چنین در خصوص مصرف توت خشک به جای شیرینی‏‌های تولید شده با شکر، گفت: توت سفید سرشار از املاح معدنی، تانن، مواد چربی و ویتامین‌های A و C است.
     
    به گفته وی، توت به علت داشتن مواد قندی بدن را تقویت می‌کند، ادرارآور، آرامبخش اعصاب و برای بیماری‌های دستگاه تنفسی و زخم معده مفید است.
     
    فروزنده مصرف مغزها،‌ موز،‌ آب و آبمیوه تازه در فواصل افطار تا سحر را نیز در این ماه توصیه کرد و افزود: هم‌چنین بهتر است مصرف غذاهای سرخ شده، خیلی شیرین، شور و ترش به حداقل برسد.
     
    این کارشناس تغذیه تاکید کرد: روزه‎داران باید از مصرف نوشیدنی‎های گازدار، چای پررنگ و قهوه با توجه به زمان طولانی روزه داری خوداری کنند؛ چراکه مصرف آن باعث دفع مایعات بدن از طریق ادرار می‎شود و بدن با کم آبی، درد و گرفتگی عضلات مواجهه می‌شود.
    نویسنده : مدیر تاریخ : چهارشنبه 11 تير 1393 امتیاز :
    موضوعات : علمی , پزشکی ,
    ادامه مطلب/دانلود
    توصیه‌هایی برای درمان نفخ
  • یک متخصص تغذیه گفت: بیماران مبتلا به نفخ باید از یک برنامه غذایی مناسب، پیروی و از مصرف غذاهای چرب و سرخ کردنی و گوشت نپخته پرهیز کنند تا نفخ آنها به راحتی درمان شود.

    بهنام گشتی‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه نفخ نشانه‌ای از سایر بیماری‌ها است، اظهار کرد: التهاب معده و روده و حتی اثنی عشر منجر به نفخ معده می‌شود.

    وی افزود: یکی از علامت‌های ابتلا به نفخ، التهاب معده و روده است، بدین معنا که غذای مصرف شده‌ به خوبی از طریق دستگاه گوارش هضم نشده است که گاهی با علائم دیگری مانند تولید گاز در بدن مشخص می‌شود.

    این متخصص تغذیه با تاکید براینکه تغذیه نقش مهمی در ابتلا به نفخ معده دارد، تصریح کرد: اینکه گفته می‌شود غذاهای نفاخ مصرف نکنید نادرست است بلکه مصرف حبوبات به ویژه لوبیا چیتی، نخود و لپه در صورتی که به خوبی پخته شود نفخ کمتری ایجاد می‌کند.

    گشتی‌زاده به شایع بودن بیماری نفخ اشاره کرد و ادامه داد: در واقع تمام افراد در طول عمر خود بارها نفخ معده را تجربه می‌کنند، اما این اختلال در برخی افراد به صورت مکرر و در برخی براساس عادات غذایی نادرست روی می‌دهد.

    وی یادآور شد: مزمن شدن نفخ نیازمند درمان‌های دیگری همچون درمان مشکلات معده و روده است.

    این متخصص تغذیه با بیان اینکه نفخ معده در هر سنی ایجاد می‌شود، تصریح کرد: در سنین بالاتر از 60 سال به دلیل اینکه اغلب در این سن افراد به ناراحتی‌های گوارشی مبتلا هستند، این مشکل بیشتر مشاهده می‌شود. بیماری نفخ مختص به یک جنس نیست. مردان و زنان به یک اندازه به این بیماری مبتلا می‌شوند.

    گشتی زاده با توصیه به بیماران مبتلا به نفخ ادامه داد: غذاهایی که در آن از حبوبات استفاده شده باید به خوبی پخته شود و مبتلایان به نفخ همراه با غذا، زیره و رازیانه مصرف کنند و سبزیجات مانند انواع کلم، پیاز و سیر را حتما به صورت آب‌پز بخورند. برخی از آجیل‌ها هم منجر به ایجاد نفخ می‌شود و باید کمتر مصرف شود.
    نویسنده : مدیر تاریخ : سه شنبه 22 بهمن 1392 امتیاز :
    موضوعات : علمی , پزشکی ,
    برچسب ها : درمان، نفخ، معده، ,
    همه آنچه در مورد "اضطراب" نمی دانید
  • افراد مضطرب بیشتر به خودشان فکر می‌کنند تا دیگران و آنها همیشه از تغییر موقعیت و شروع هر کاری بیشتر احساس اضطراب و هراس می‌کنند.

    دوره‌هایی در زندگی وجود دارد که در آن هر شخصی ممکن است احساساتی مانند ترس، فشار، افسردگی، اضطراب و یا از دست دادن اراده داشته باشد. این دوره‌ها به شدت پریشان کننده هستند. روز بدی را پشت سر گذاشتن، احساس گرفتگی و غمگینی و سوگ، همگی اجزای طبیعی تجارب زندگی آدمی محسوب می‌شوند.

    این تجارب نوعی پاسخ‌ طبیعی به دشواری‌های زندگی مانند نومیدی، فقدان‌ها و رویدادهای هیجانی دردناک به‌شمار می‌آیند که همگی اینها اضطراب زندگی نامیده می‌شود.

    روانشناسان، نظریه و دیدگاه‌های مختلفی در رابطه با اضطراب دارند.

    به عقید فروید اضطراب انسان در نتیجه فشار و امیال واپس زده و یک سلسله کشمکش‌ها میان قسمت‌های مختلف شخصیت است و همچنین براساس نظریه آدلر اضطراب نتیجه قصور در یادگیری است و نیز نتیجه ادراک و تصورات معیوب و منحرف در انسان می‌باشد.

    نویسنده : مدیر تاریخ : پنجشنبه 14 شهريور 1392 امتیاز :
    موضوعات : علمی , پزشکی ,
    برچسب ها : اضطراب ، روانشناسی , گوناگون ,
    ادامه مطلب/دانلود
    کاندوم های زنانه

  • کاندوم های زنانه

    کاندوم های زنانه به غیر از بارداری، از انتقال بیماریهای عفونی مقاربتی مثل ایدز نیز جلوگیری میکند.کاندوم های زنانه تنهاروشی است که خانمها می توانند با استفاده از آنها از انتقال بیماریهای عفونی جلوگیری نمایند.

    کاندوم های زنانه بصورت لوله ای پلاستیکی،نازک و قابل انعطاف ساخته شده اند که خانمها می توانند آنها را در داخل مهبل خود قرار دهند . یک حلقه نرم در انتهای بسته لوله به روی دهانه رحم قرار می گیرد تا در هنگام مقاربت ، کاندوم را در داخل مهبل نگهدارد . حلقه دیگری در انتهای باز لوله قرار دارد و تا حدودی بر روی لبهای مهبل را می پوشاند و بدین طریق از ورود مایعات بدن (منی) مرد به داخل مهبل جلوگیری می شود . کاندومهای زنانه ۷۹ تا ۹۵ درصد درجلوگیری از بارداری موثر می باشند.

    نحوه استفاده از کاندومهای زنانه

    کاندوم های زنانه را می توان تا هشت ساعت قبل از مقاربت در داخل مهبل نصب نمود.در ابتدا ممکن است استفاده از این کاندوم ها برای خانمها ناراحت کننده باشد اما استفاده از این کاندوم ها آسان بوده و کم کم به آن عادت خواهند نمود.

    خانمها می توانند این کاندوم ها را به روشهای مختلفی در داخل مهبل خود قرار دهند. شما می توانید در حالیکه ایستاده اید ویک پایتان را بر روی یک صندلی قرار داده اید ، یا در حالیکه نشسته اید و پاهایتان را از یکدیگر باز نموده اید و حتی در حالت خوابیده نیز این کاندومها را در داخل مهبلتان قرار دهید .

    استفاده از موادنرم کننده می تواند به نصب آسان کاندوم در داخل مهبل کمک نماید و همچنین از بروز صدای آلت تناسلی در هنگام تماس با کاندوم درحین مقاربت جلوگیری نماید.

    استفاده از مواد اسپرم کش قبل یا بعد از قراردادن کاندوم در داخل مهبل می تواند خطربروز حاملگی را کاهش دهد.









    نکاتی دراستفاده از کاندوم

    -از کاندوم زنانه و کاندوم مردانه نباید بطور همزمان استفاده نمود.

    -بعد از تمام شدن مقاربت،کاندوم را به دور بیندازید و هیچگاه دو بار از یک کاندوم استفاده نکنید.

    -برای قرار دادن کاندوم در داخل مهبل،حلقه ای که در انتهای بسته کاندوم قرار دارد را فشار دهید.با استفاده از یک دست، لبهای خارجی مهبل را باز نمایید و کاندوم را به داخل مهبل فرو نمایید .

    -حلقه داخلی کاندوم باید بر روی دهانه رحم قرار گیرد . بعد از نصب کاندوم در داخل مهبل ، مطمئن شوید که کاندوم در داخل مهبل پیچ نخورده است .

    -حدود دو سانتیمتر از انتهای باز کاندوم ، درخارج مهبل ( دربیرون از بدن) قرار میگیرد.

    -حلقه بیرونی کاندوم را باید در هنگام مقاربت، درجای خود نگهداشت، اما این کار ممکن است باعث افزایش تحریک زنانه شود. بعداز تمام شدن مقاربت، حلقه بیرونی کاندوم را فشار داده و آن را بپیچانید تا تمام مایعاتی (منی) که در داخل آن قرار دارد تبه بیرون نریزد. سپس به آرامی کاندوم را از داخل مهبل بیرون بکشید و آن را به دور بیندازید.



    مزایای کاندومهای زنانه عبارتند از:

    *کاندوم زنانه از انتقال بیماریهای عفونی مقاربتی مثل ایدز جلوگیری می کند.

    *کاندوم زنانه از آسیب رسیدن به مهبل در هنگام مقاربت جلوگیری می کند.

    *استفاده از کاندوم زنانه باعث کاهش تحریک آلت تناسلی مرد نمی شود.

    * می توان آن را بدون نیاز به نسخه پزشک تهیه نمود.

    * از آنجایی که این کاندومها فاقد لاتکس می باشند، می توان برای افرادی که به لاتکس حساسیت یا آلرژی دارند استفاده نمود.

    * می توان آن را با موادچرب کننده ، نرم و لغزنده ساخت.

    *استفاده از کاندوم زنانه در ایجاد حاملگی های بعدی مشکل ایجاد نمی کند.

    معایب استفاده از کاندومهای زنانه

    * وجود آن در هنگام مقاربت محسوس می باشد.

    * گاهی اوقات قرار دادن کاندوم در داخل مهبل مشکل می باشد.

    *کاندوم های زنانه ممکن است در هنگام مقاربت پاره شده و نشت کند.

    * قیمت کاندوم زنانه از کاندومهای مردانه گران تر است.


    نویسنده : مدیر تاریخ : شنبه 02 شهريور 1392 امتیاز :
    موضوعات : علمی , پزشکی ,
    برچسب ها : کاندوم ,
    ادامه مطلب/دانلود
    تبلیغات


    X بستن تبلیغات