loading...
گوناگون
1


دیجی مفت
تبلیغات

مدیر بازدید : 308 دوشنبه 24 اسفند 1394 نظرات (0)
سیدعلی احمدی تهیه کنندگی فصل سوم برنامه «خندوانه» را برعهده گرفت.

به گزارش عصرایران به نقل از مهر، برنامه «خندوانه» به طراحی و کارگردانی رامبد جوان که پیش از این دو فصل از آن به تهیه کنندگی جواد فرحانی تولید شده بود در فصل سوم به تهیه کنندگی سیدعلی احمدی از شبکه نسیم روی آنتن می رود.

اولین قسمت از برنامه «خندوانه» شب چهارشنبه سوری ۲۵ اسفندماه روی آنتن می رود و تا جمعه هر شب ساعت ۲۳ پخش می شود.

جمعه ها و شنبه ها نیز مجموعه نمایشی «دورهمی» روی آنتن شبکه نسیم می رود. بعد از آن هر هفته یکشنبه تا پنجشنبه برنامه «خندوانه» به پخش خواهد رسید.

سومین فصل از «خندوانه» با تغییرات جدیدی روی آنتن می رود از جمله اینکه استودیو برنامه بزرگتر شده و تعداد مهمانان حضوری نیز افزایش یافته است.

مدیر بازدید : 289 سه شنبه 27 بهمن 1394 نظرات (0)

شهرداد روحانی و ارکستر زهی برای برنامه خود با دست پر و وقت تمرین به شدت کم پا به روی صحنه گذاشتند و با اجرای قطعاتی از ساخته‌های شهرداد روحانی، بخش اول کنسرت را آغاز کردند.

پیش از شروع این برنامه و به رسم پسندیده‌ای، امسال در برنامه‌هایی که در برج میلاد برگزار می‌شود از یک هنرمند جوان دعوت می‌شود تا به اجرای برنامه‌ای کوتاه بپردازد و پیش از این برنامه از امیر دارابی جوان اما پخته و باتجربه دعوت شد تا قطعاتی را با پیانو بنوازد. امیر دارابی که از کودکی موسیقی را با پیانو آغاز کرده در سال گذسته گروه "جستو"‌ را تشکیل داد و کار هنری خود را روی موسیقی جز متمرکز کرد و به زودی شاهد انتشار آلبوم او نیز خواهیم بود. دو قطعه از قطعات کلاسیک و با رویکردی مدرن در نوازندگی توسط دارابی اجرا شد تا حضار را به وجد آورد.

پس از اجرای دارابی ارکستر زهی وارد صحنه شد و با تشویق ممتد حضار شهرداد روحانی در جایگاه خود ایستاد و قطعه جشن دهقان از ساخته‌های روحانی اجرا شد. قطعات "اسب ایرانی"، "سفری کوتاه" و "سایه چمن" که از ملودی‌های فولکلور و قدیمی است در پی هم اجرا شدند.

قطعه "مجنون" ملهم از ملودی تصنیف قدیمی "مستُم مستُم" توسط ارکستر و با حال و هوای بسیار احساسی اجرا شد تا شهرداد روحانی در پایان این قطعه توضیحاتی درباره قطعه بعدی به مخاطبان ارائه دهد. وی از خاطرات دوران نوجوانی و مشق ویولن ایرانی نزد پدرش صحبت کرد و قطعه باغ ایرانی را به یاد ایشان تقدیم کرد. قطعه باغ ایرانی یک قطعه لطیف و احساسی است و حزن عجیبی از شنیدن آن در شنونده به وجود می‌آید. شهرداد روحانی نیز این قطعه را بدون استفاده بارتون (چوب میزانه رهبر ارکستر) و با دستانش رهبری کرد. در قطعه باغ ایرانی، میلاد عالمی به عنوان نوازنده سولو به حضار معرفی شد و این قطعه را با حس و حال خوبی اجرا کرد.

پس از این باغ ایرانی قطعات "سیمای جان"، "کُردی روی نت سل" و پرلود باخ شماره ۲۴ اجرا شدند تا بخش اول کنسرت به پایان برسد.
اما بخش دوم با قطعه زیبای "کاپریس ایرانی" از ساخته‌های استاد مصطفی کمال پورتراب اجرا شد و پس از پایان قطعه، شهرداد روحانی استاد پورتراب را مورد ستایش قرار داد و ایشان که در سالن حضور داشتند مورد تشویق ممتد حضار قرار گرفتند.

قطعه‌ای از موسیقی متن فیلم "مأموریت"‌و از ساخته‌های آهنگساز ماندگار سینمای جهان؛ انیو موریکونه که امسال نیز موفق به دریافت جایزه گلدن گلوب شد، توسط ارکستر زهی نواخته شد. در این قطعه نیز از نوازنده درجه یک "ابوا"، آرین قیطاسی دعوت شد تا به عنوان نوازنده سولو، ارکستر را همراهی کند.

ارکستر زهی به رهبری روحانی موسیقی متنی آشنا برای مخاطبان خود اجرا کرد. پس از انیو موریکونه و "مأموریت" نوبت به ساخته مشهور برنارد هرمان و فیلم ماندگار "روانی" ساخته هیچکاک رسید تا علاوه بر موزیک بازها اهالی جدی سینما را نیز ذوق زده کند. اجرای "ایر" از باخ و "رقص‌های رومانی" بلا بارتوک، پایان بخش این برنامه بودند، اما تشویق مدام حضار باعث تا شهرداد روحانی برای دو بار به روی صحنه بازگردد و قطعات بیز خودش را برای حضار اجرا کند.

مدیر بازدید : 168 سه شنبه 27 بهمن 1394 نظرات (0)

حال بازیگر «زیر آسمان شهر» خوب نیست


ملکه رنجبر، بازیگر سینما و تلویزیون که این روزها در بستر بیماری است، در خصوص حال جسمانی خود اظهار داشت: حال عمومی خوبی ندارم. قند خونم بالاست و شرایط راه رفتن برایم سخت است. در این امر از پرستار کمک می‌گیرم.

 
به گزارش باشگاه خبرنگاران، بازیگر سریال «زیر آسمان شهر» که متاسفانه به بیماری پارکینسون مبتلاست، گفت: سلامتی نعمتی است که باید قدر آن را دانست و تا انسان به بیماری مبتلا نشود، قدردان این نعمت خداوند نیست.
 
وی که توان مصاحبه را نداشت، برای همه عوامل سینما و مردم آرزوی سلامتی کرد و از مسئولانی که در این مدت به عیادتش آمده بودند تشکر کرد.
 
ملکه رنجبر از اولین پایه‌گذاران تئاتر در سال ۱۳۱۷ در رشت است و زیر نظر پدرش عبدالله رنجبر، تعلیم بازیگری دید. وی سابقه اجرای زنده تلویزیون و همچنین گویندگی رادیو را نیز دارد.

مدیر بازدید : 211 سه شنبه 13 بهمن 1394 نظرات (0)

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پی وقایع اخیر در کاشان و بی‌احترامی به فاطمه معتمدآریا در این شهر از ائمه جمعه و نمایندگان ولی فقیه درخواست کرد تا در سخنان خود دقت جدی کنند. 

علی جنّتی در گفت‌و‌گو با جماران، در پاسخ به سوالی در خصوص اینکه "چرا با گذشت 37 سال پیس از انقلاب اسلامی همچنان استانداردها و ضوابط روشن و پذیرفته شده ای در عرصه فرهنگ وجود ندارد؟" اظهار کرد: دلیل این امر به تفاوت سلیقه‌های فردی برمی گردد؛ چرا که در حوزه فرهنگ بر خلاف بسیاری حوزه‌های دیگر همچون مهندسی، پزشکی، اقتصاد و... همه خود را صاحبنظر می‌دانند و به همین خاطر ابراز نظر می‌کنند.

وی یادآور شد: با توجه به اینکه مقام معظم رهبری بر حوزه فرهنگ تأکید زیادی دارند و در حوزه‌های مختلف همچون کتاب، موسیقی، هنرهای نمایشی و... اظهارنظرهای ایشان در قالب کتب جداگانه جمع آوری شده و برداشت ایشان روشن است، حداقل مقامات رسمی به این سخنان توجه کنند؛ اما متأسفانه گاهی این مقامات از مدار صحیح خارج شده و صحبت‌هایی می‌کنند که برخلاف نظرات رهبری است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اتفاقات اخیر در کاشان در پی ورود یک بازیگر مطرح کشورمان به این شهر، تصریح کرد: اینکه یک عالم و فقیه که عنوان نماینده ولی فقیه هم دارد به خاطر حضور یک نماینده سینمای کشور اعلام عزای عمومی کند جای تأسف و تعجب دارد.

وی افزود: اگر اینگونه صحبت‌ها از طرف برخی شخصیت‌های رسمی بیان نشود عناصر خودسر هم اجازه برهم زدن جلسات را به خود نمی‌دهند اما اکنون آن‌ها احساس می‌کنند اگر این گونه کارها را انجام دهند پشتوانه ای قوی دارند.

جنتی ادامه داد: بنابراین از ائمه جمعه و نمایندگان ولی فقیه درخواست می‌کنیم که در سخنان خود دقت جدی داشته باشند و سخنانی نگویند که مورد سوء استفاده دشمن قرار گیرد.


مدیر بازدید : 205 شنبه 23 آبان 1394 نظرات (0)

شايعه بازداشت بهروزچارکدار كه چندروزیست در برخي رسانه ها وشبکه های اجتماعی مطرح شده بود، تكذيب شد.

شبنم تهرانی ازهمکاران   بهروزچارکدار در گفتگو با خبرنگار عصرخبر اعلام كرد هرگونه خبر و شايعه در خصوص بهروزچارکدار كذب محض است .

ایشون افزودند : حق پيگيري حقوقي شايعه مطرح شده براي اقای چارکدارمحفوظ است
و دليل عدم اعلام و واكنش رسمي و كذب بودن اين خبر نيز عدم اهميت اين شايعه براي بهروزچارکدار  بوده است.


پانوشت:چندی پیش درچندرسانه خبری وشبکه های اجتماعی خبری مبنی بربازداشت یک هنرمنداصلاح طلب {بهروزچارکدار}منتشر شده بود که تااین لحظه نه تکذیب ونه تاید گردیده بود.

بهروزچارکدارنوازنده واستادسه تاروموسیقی ایرانی وعضوانجمن خوشنویسان ایران سرپرست گروه موسیقی ماهورمیباشند که تاکنون چندین برنامه درکشوراجراکردندوبدلایلی نامعلوم زیاددرصحنه حضورندارندبدین دلیل است که کمترکسی ایشون را میشناسند وهمیشه بقول  خودشون دوست دارن گمنام ودر حاشیه فعالیت کنند.

مدیر بازدید : 175 پنجشنبه 15 مرداد 1394 نظرات (0)

طبق خبرهای موثق، یکی از بازیگران زن برای بازی در "پیتزا مخلوط" مبلغ ۷۵ میلیون تومان بابت ۲۵ روز بازی دریافت کرده است.

به گزارش پایگاه خبری شباویز و به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان ،طبق خبرهای موثق، اوتادی برای بازی در "پیتزا مخلوط" که حسین قاسمی جامی کارگردانی آن را برعهده دارد مبلغ ۷۵ میلیون بابت ۲۵ روز بازی دریافت کرده است که این امر موجب شد اوتادی لقب گرانقیمت ترین بازیگر زن سینمای ایران را به خود اختصاص دهد.

قرار بود در این فیلم الناز شاکردوست هم برای یکی از نقش های مکمل جلوی دوربین قرار بگیرد اما به خاطر عدم توافق مالی بین وی و تهیه کننده این همکاری شکل نگرفت.

لیلا اوتادی متولد ۱۴ مرداد ماه ۱۳۶۲، دارای مدرک کارشناسی معماری داخلی از دانشگاه تهران است. وی با فیلم «چشمان سیاه» ساخته ایرج قادری بازیگری را آغاز کرد.

بد نیست در انتها به رقم دستمزد برخی دیگر از بازیگران زن سینمای ایران نیز اشاره ای داشته باشیم:

نیکی کریمی:۵۰ میلیون تومان برای بازی در فیلم "شکلات داغ"

مهناز افشار: ۵۵ میلیون تومان برای بازی در فیلم "پوپک و مش ماشالله"

مهتاب کرامتی:۳۵ میلیون تومان برای بازی در فیلم "آدمکش"

نیوشا ضیغمی:۳۰ میلیون تومان برا بازی در فیلم "به سوی آفتاب"


مدیر بازدید : 179 چهارشنبه 22 بهمن 1393 نظرات (0)
«به وزیر ارشاد تذکر می دهم که آقای وزیر ارشاد! به معاونت موسیقی تان تذکر بدهید که موسیقی در اسلام حرام است. شما نمی توانید موارد شبهه را تشخیص بدهید. تمسک به موارد شبهه موجب می شود آهسته آهسته مرزها را زیر پا بگذارید و به عنوان مشتبه در حرام بیفتید. تک خوانی زن بدون تردید حرام است. همه مراجع هم مخالف هستند، حتی همخوانی هایی که در بینش تک خوانی زن باشد هم حرام است. ترویج موسیقی اصولاً حرام است. »

همچنین این جملات: «متأسفانه می بینیم وزیر ارشاد هر روز یک سری جشن ها برگزار می کند و هزینه هایی را بر بیت المال تحمیل می کند. آقای وزیر ارشاد! بدانید با این کارها محبوبیت خودتان را در پیش متدینین و مراجع معظم از دست خواهید داد. آقای وزیر! مراقب باشید، رانت پدرتان را از بین نبرید. اگر از رانت پدرتان به وزارت رسیده اید مراقب باشید به وظیفه خودتان عمل کنید و اگر به وظیفه تان عمل نکردید منتظر حمایت نباشید بلکه منتظر مخالفت باشید و بدانید با راهی که پیش گرفته اید فردا پس فردا اگر مراجع علیه شما چیزی بگویند در آینده هم نمی توانید زندگی درستی داشته باشید. من مدت هاست سکوت کرده ام...»

این عبارات تازه ترین سخنان آیت الله شیخ محمد یزدی است که به بهانه انتشاریک آلبوم موسیقی و به رغم توضیحات رسمی درباره آن، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را آماج اتهام و تحقیر و اهانت قرار داده است. ایشان در جایگاه افتا هم نشسته و گفته اند: «به معاونت موسیقی تان تذکر بدهید موسیقی در اسلام حرام است.» به عبارت دیگر فرمان صادر کرده اند «معاونت موسیقی و در واقع کل موسیقی را برچینید» چون اگر «حرام» باشد طبعا نباید و نمی تواند معاونت داشته باشد و معاون موسیقی و به تعبیر درست ترِ اداری آن رییس دفتر موسیقی در معاونت هنری - که فردی مسلمان و مقید است - نمی تواند متکفل امر حرام باشد. به بهانه این اظهارات و بی آن که قصد ورود به حد و مرز شرعی در میان باشد چند نکته قابل یادآوری است:

1. تنها وزارت ارشاد دفتر موسیقی ندارد. صدا و سیما نیز مرکز موسیقی و سرود و نیز رادیو پیام و «رادیو آوا» دارد و ازشبکه های مختلف دیگر هم موسیقی پخش می کند. گروه کُر هم دارد که زنان  و مردان در آن همخوانی می کنند و سرود جمهوری اسلامی ایران نیز با همخوانی شکل گرفته است. ارکستر سمفونی هم دارد.

حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی هم واحد موسیقی دارد و ارتش نیز آموزش می دهد. برخی شبکه های تلویزیونی نیز به صورت تخصصی برنامه موسیقی دارند. چرا به رییس سازمان صدا و سیما تذکر نمی دهند که موسیقی را قطع کند؟ اگر تذکر دهند البته دو حالت دارد: یا با پاسخ واعتنایی از جانب آقای سرافراز رو به رو نمی شوند و آیا در آن صورت به او هم خواهند گفت به خاطر رانت پدرتان و برادر شهیدتان رییس صدا و سیما شده اید یا در این مورد این ادعا را تکرار نمی کنند؟

 اگر هم رییس سازمان صدا و سیما بخواهد موسیقی را تعطیل کند قضیه منحصر به یک شبکه رادیویی و یک برنامه تلویزیونی نیست. کل برنامه ها مختل می شود. چرا که رادیو و تلویزیون بدون موسیقی امکان ادامه حیات ندارد!  

آقای یزدی! این موسیقی همان مطربی نیست، هنر است

2.
این درست است که در اردیبهشت 1358 و در آغاز جمهوری اسلامی امام خمینی در دیداری ازحرام بودن موسیقی گفتند اما اشاره ایشان دقیقا و با ذکر نشانی به موسیقی های رادیو در رژیم شاه بود. وضعیتی که سبب شده بود چهره هایی چون بنان و شجریان هم از رادیو جدا شوند. بعدتر اما هنگامی که سرود شهید مطهری ساخته شد (ای مجاهد شهیدِ مطهر، مرتضی را چون آیینه مظهر...) که در آن از موسیقی (با آهنگسازی احمد علی راغب) استفاده شده بود امام هرگز آن سخن قبل را تکرار نکرد هر چند که در همان سخنرانی نیز مراد ایشان موسیقی مبتذل بود.

برخی از بزرگان انقلاب نقل می کنند در خانه امام صدای موسیقی تلویزیون را شنیده و ابراز تعجب کرده و پاسخ شنیده اند: «این تلویزیونِ جمهوری اسلامی است. تلویزیون شاهنشاهی اخبارش هم حرام بود چه رسد به موسیقی اش.» [نقل به مضمون]

3. در این که برخی مراجع تقلید، موسیقی را - اعم از این که مرد بخواند یا زن یا همخوانی باشد یا اساسا کسی نخواند - حرام می دانند تردیدی نیست. اما مگر برخی مراجع معظم، بهره بانکی را هم حرام نمی دانند؟ آیا بر اساس آن شبکه بانکی پرداخت سود را متوقف کرده است؟ مگر یکی از مراجع محترم استعمال دخانیات و خصوصا سیگار را حرام نمی دانند؟ آیا شرکت دخانیات جمهوری اسلامی ایران تولید سیگار را متوقف کرده است؟ آیا واردات قانونی سیگار، ممنوع شده است؟

 آیا بعضا از اعزام ورزشکاران زن به المپیک و بازی های آسیایی انتقاد نکرده اند؟ آیا بر پایه آن رویه کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش تغییر کرده یا این که رهبری مشخصا موفقیت های دختران جوان ورزشکار در عین حفظ حجاب را ستوده اند؟ 

یا مثلا بعضی نسبت به اشتغال زنان و اختلاط آنان در محل کار  انتقاد دارند یا با قانونی ندانستن ازدواج های شرعی (مانند ازدواج تبعه افغان با زن مسلمان ایرانی) مشکل دارند یا اجبار مردان به مراجعه به محاکم برای طلاق همسران را با شرع منطبق نمی دانند. اما آیا به بانک مرکزی، وزارت صنعت و دادگستری هم بابت این موارد تذکر می دهند؟

 کسانی را می شناسم که موسیقی صدا و سیما را هم گوش نمی کنند یا از خرید و فروش سهام بانک ها می پرهیزند تا به فتوای مرجع خود عمل کرده باشند. اما دولت قاعدتا  و بی آن که قصد بی احترامی داشته باشد نمی تواند همه نظرهای اختلافی را اجرا کند و تنها می تواند و باید نظر فقهی امام و رهبری را معیار قرار دهد و فتوای صریح رهبری نیز پیش از این نقل شده که با آنچه آقای یزدی گفته بسیار فاصله دارد. (استفاده حلال برای اهداف عقلایی اشکال ندارد و تشخیص مصادیق موکول به نظر مکلف است. شماره 1129)

4. آقای یزدی گفته اند: «وزارت ارشاد هر روز یک سری جشن برگزار می کند و هزینه هایی بر بیت المال تحمیل می کند». اما مگر این جشن ها به مناسبت سالگرد انقلاب برگزار نمی شود و مگر مهم ترین جشن سالروز انقلاب همین جشنواره فیلم فجر و دیگر برنامه های هنری نیست که وزارت ارشاد همه ساله برگزار می کند؟ کل بودجه وزارت ارشاد 600 میلیارد تومان است که بخش قابل توجهی از آن نیز به فعالیت های قرآنی و مذهبی اختصاص دارد و اتفاقا دست وزارت ارشاد در هزینه کرد فعالیت های هنری چندان باز نیست.

در کشوری که از فقر و فقد شادی و جشن رنج می برد چی بهتر از جشن های فرهنگی و هنری و کدام گروه شایسته تر از هنرمندان؟ آنچه بر بیت المال هزینه تحمیل می کند سوء مدیریت هایی است که در دولت گذشته به اوج رسید و بودجه هایی که به برخی دستگاه ها اختصاص می یابد.

5. لحن آیت الله یزدی خطاب به وزیری با 65 سال سن و مورد وثوق رییس جمهوری و با سابقه 40 سال فعالیت و مدیریت سیاسی آن قدر تحقیرآمیز و دور از اخلاق مورد انتظار است که نیاز به نقد ندارد.

6. هر چند ترجیح می دهیم سخنان آیت الله یزدی را ازجایگاه حقوقی ایشان در جامعه مدرسین یا صفت روحانی و فارغ ازتعلقات سیاسی بدانیم اما انتشار این اظهارات در آستانه انتخابات هیات رییسه جدید مجلس خبرگان رهبری این شایبه را نیز ایجاد می کند که انتساب وزیر ارشاد به یکی از نامزدهای احتمالی ریاست این مجلس یا قصد خود آیت الله برای رقابت با ایشان، انگیزه قوی تری برای طرح این موضوع بوده باشد. کما این که خود ایشان اشاره کرده اند مدت ها سکوت کرده بودند و اهل سیاست به یاد می آورند این سکوت پس از آن آغاز شد که جدال لفظی ایشان با آیت الله هاشمی رفسنجانی بالا گرفت و آیت الله سید احمد خاتمی وساطت کرد و اگر به خاطر این سکوت منتی دارند این منت را بر سر دولت و رییس جمهوری و وزیر ارشاد نگذارند که خود می دانند دلیل دیگری داشته است.

7. برای این که ذهنیت آقای محمد یزدی نسبت به اهل موسیقی اصلاح شود و از ذهنیت سنتی که این جمع را با الفاظی چون «مطربان» می شناختند فاصله بگیرند این یادآوری خالی از لطف نیست که بزرگان موسیقی ایران به محبوب ترین شخصیت های جامعه بدل شده اند و جالب این که در تربیت فرزند نیز از بسیاری از مدعیان موفق تر بوده اند.
علاقه مردم به چهره های شاخص موسیقی چنان است که اگر امروز از هر شهروند ایرانی بپرسید به سرعت نام چند شخصیت برجسته موسیقی را با احترام و نیکی برمی شمرد. چرا راه دور برویم؟همین چندی پیش صدها هزار نفر در تهران در مراسم تشییع جنازه یک خواننده جوان شرکت کردند؛ موضوعی که در کانون بحث های جامعه شناختی قرار گرفت و یک نماینده مجلس آرزو کرد چنان از این دنیا برود که چنین جمعیتی با او وداع کند.

آیا آن مرحوم به فعل حرام اشتغال داشت و انبوه جمعیت برای مرتکب فعل حرام سوگواری می کردند؟! قطعا چنین نیست. اظهار نظرهایی از این دست کار نهادهای مسوول را در توضیح و تبیین استقبال مردمی از این گونه برنامه ها نیز دشوار می کند.

8. وزیر ارشاد با جامعه هنری سر و کار دارد. همان گونه که از وزیر آموزش و پرورش انتظار توجه به خواست های فرهنگیان دور از انتظار نیست و از وزیر بهداشت تامین نظر پزشکان و پرستاران و بیماران، طبیعی ترین کار وزیر ارشاد هم جلب نظر اهل هنر است و نمی توان متولی فرهنگ و هنر را به خاطر توجه به فرهنگ و هنر شماتت کرد.
ضمن این که  ده ها سازمان دیگر با بودجه هایی بربالغ بر چند هزار میلیارد تومان قرار است جنبه های مورد نظر آقای یزدی را تامین کنند و پیکر نحیف موسیقی با هنرمندانی به غایت نجیب و مظلوم نه عرصه را بر کسی تنگ کرده و نه فسادی با فرض فعالیت های  قانون مند و با مجوز و علنی آنان مترتب است.

سلیقه ها البته متفاوت است. کم نیستند کسانی که بازی فوتبال و دنبال توپ دویدن را نیز مصداق لهو و لعب می دانند و از دریافت بالاترین دستمزدها توسط بازیکنان در شگفت اند اما فوتبال تعطیل نمی شود. موسیقی یا یک نوع خاص از موسیقی را نیز می توان دوست نداشت یا به همفکران و پاره ای مومنین توصیه کرد گوش فرا ندهند اما چشمه این هنر خشکیدنی نیست، جوشیدنی است... .

مدیر بازدید : 177 دوشنبه 10 آذر 1393 نظرات (0)
محمدرضا شجریان در واکنش به نگرفتن نشان شوالیه از طرف حسین علیزاده گفت: نگرفتن نشان شوالیه از طرف حسین علیزاده اعتراض به بادمجان دور قابچين هائي است كه نام اين نشان ها را پيشوند نام هنرمند مورد علاقه شان مي كنند.

محمدرضا شجریان، در صفحه شخصی اش نوشت: با خوشحالى به حسين عليزاده تبريك مي‌گويم كه ضمن سپاس و احترام به دولت فرانسه از دريافت نشان شواليه رسما پوزش خواست. پوزش خواهى او از جنبه اعتراض به دولت فرانسه نبود بلكه اعتراض به رفتار و گفتار كسانى ازخودمان بود كه از اين نشانها استفاده نابجا كردند و مي كنند.

منظورم خود شخصيت هاى دريافت كننده نشان و مدال نيست بلكه بادمجان دور قابچين هائي است كه نام اين نشان ها را پيشوند نام هنرمند مورد علاقه شان مي كنند. نمونه ديگرى هم اغلب سازمان هاى تبليغاتى براى موفقيت در كسب درامد بيشتر يك شركت توليد كننده و يا برگزار كننده كنسرت ها براى پر كردن سالن هاى كنسرت پيشوندهائى به نام هنرمند و يا گروه هنرى اضافه مي كنند كه مفهوم ان هيچ مناسبتى با كارى كه آن هنرمند يا گروه انجام مي دهند ندارد و گاه خنده آوراست. اين نابجا گوئي هاست كه نشانها و مدال ها را بى اعتبار مي كند.

حسين عليزاده خواست اين موقعيت را از آنان بگيرد كه دست آوردى براى اضافه كردن واژه هاى بي ربط باهنرش، به نامش نباشد. حسين عليزاده پيشوند و پسوند نياز ندارد، با سپاس از دولتمردان فرانسه كه به نويسندگان، دانشمندان، هنرمندان و شخصيت هاى فرهنگى ادبى و هنرى ايران توجه خاص دارند.

مدیر بازدید : 176 شنبه 29 شهریور 1393 نظرات (0)
در حالی که فیلم زندگی‌نامه‌ای "نشکسته" به کارگردانی آنجلینا جولی تا سه ماه دیگر اکران نمی‌شود، او از الان روی یک داستان واقعی دیگر کار می‌کند.

جولی قصد دارد فیلم سینمایی "آفریقا" را از روی فیلمنامه‌ای نوشته اریک راث برای شرکت "اسکای‌دنس پروداکشنز" کارگردانی کند.

این فیلم از روی داستان واقعی مبارزه ریچارد لیکی، دیرین‌شناس با قاچاقچیان عاج فیل که تهدیدی برای جمعیت فیل‌های آفریقا و فراتر از آن روح آفریقا هستند، ساخته می‌شود. جولی، دیوید الیسن، دانا گلدبرگ و جان پیترز تهیه‌کننده "آفریقا" هستند.

الیسن گفت: "آفریقا" که بر مبنای زندگی الهام‌بخش ریچارد لیکی ساخته می‌شود، داستانی است که ارزش گفته شدن دارد. می‌دانم با حضور آنجلینا جولیع نتیجه کار فراتر از انتظارم می‌شود. او یک فیلمساز بسیار بااستعداد است و مطمئنم فیلمنامه بی‌نقص اریک راث را به پروژه‌ای تبدیل می‌کند که همیشه می‌خواستم "اسکای دنس" در تولید آن مشارکت داشته باشد.

راجر دیکنز که با جولی در پروژه "نشکسته" کار کرد این بار هم در مقام مدیر فیلمبرداری با او همکاری می‌کند.

جولی گفت: سال‌هاست ارتباطی عمیق با آفریقا و فرهنگ این قاره دارم و وقتی فیلمنامه زیبای اریک درباره درگیر شدن یک مرد با تقابلی خشونت‌آمیز - که باعث می‌شود او ارتباط عمیق خود با این مکان و این مردم را کشف کند – را خواندم، بلافاصله با آن ارتباط برقرار کردم.

جولی فیلم "نشکسته" را در مرحله پس از تولید دارد. او این فیلم را از روی داستان واقعی لویی زامپرینی ستاره المپیک و زندانی ژاپنی‌ها در جنگ جهانی دوم ساخته است. این فیلم روز کریسمس اکران می‌شود. "نشکسته" پس از "در سرزمین خون و عسل" در 2010 دومین تجربه کارگردانی جولی است.

جولی این روزها فیلم "در اطراف دریا" (By the Sea) را برای شرکت یونیورسال کارگردانی می‌کند. او فیلمنامه "در اطراف دریا" را خودش نوشته و در آن با همسرش براد پیت همبازی است.

او تابستان امسال در مقام بازیگر فیلم پرفروش «مالفیسنت» تولید شرکت والت دیزنی پیکچرز را روی پرده سینماها داشت.

جولی که برای فیلم "دختر، گسیخته" (1999) برنده اسکار بهترین بازیگر زن مکمل شد، در چند سال اخیر به خاطر فعالیت‌های انسان‌دوستانه در شورای روابط خارجی و دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان مورد توجه بوده است. او دو سال پیش در پنجمین دوره جوایز سالانه هیئت رئیسه آکادمی علوم و هنرهای سینمایی، جایزه انساندوستانه جین هرشولت را دریافت کرد.

مدیر بازدید : 177 شنبه 08 شهریور 1393 نظرات (0)

به گزارش هنرنیوز، جشنواره هشتم موسیقی جوان به دبیری هومان اسعدی و با حضور ۲۴۶ نوازنده و خواننده از ۲۶ استان کشورمان از ۱۵ تا ۲۰ شهریورماه در تالار رودکی، خانه هنرمندان و تالار وحدت برگزار می شود.
در این دوره از جشنواره مجموعا ۲۵۳ نوازنده و خواننده به اجرا می پردازند که از این تعداد ۱۵۲ نوازنده و خواننده موسیقی دستگاهی ایران و ۹۴ نوازنده موسیقی کلاسیک در بخش رقابتی و ۲ نوازنده عود ، ۳ نوازنده کلارینت و ۲ نوازنده ابوا در بخش غیر رقابتی به اجرا می پردازند.
در طول برگزاری جشنواره نوازنده سازهایی چون پیانو، ویلنسل، سه تار ، تار، سنتور، ویلن،ابوا، کلارینت،‌فلوت، عود و نی و نیز خوانندگان آواز سنتی در تالار رودکی و نوازنده سازهای کمانچه، قانون و گیتار در تالار شهناز خانه هنرمندان ایران در حضور هیات داوران به روی صحنه می روند.
جشنواره هشتم موسیقی جوان از ۱۵ تا ۱۹ میزبان اجراهای نوازندگان و خوانندگان جوان است همچنین در طول این مدت ورود برای عموم آزاد است و همه مخاطبان می توانند به صورت رایگان از برنامه ها دیدن کنند.
مراسم اختتامیه این دوره از جشنواره ۲۰ شهریورماه با معرفی نفرات برگزیده در تالار وحدت برگزار می شود.

تبلیغات


تعداد صفحات : 5

درباره ما
این وبسایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی ایرانی ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. توجه:برای کاربرانی که مطالب برای سایت ارسال کنند شارژایرانسل 2000تومانی داده میشود.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    نظرتون درمورداین سایت چیه
    کدهای اختصاصی